Μυστικα για το μελι Αττικη

meteo_new

Μετά από τον Μετεωρολογικό μας Σταθμό στη  Θάσο και τώρα έχουμε
 τον νέο μας σταθμό στο Κρυονέρι! Η συνεχής καταγραφή των μετεωρολογικών δεδομένων, είναι απαραίτητη για την ενημέρωση της κοινότητάς μας!​

Η Αττική- Πίττας τα τελευταία 5 χρόνια στηρίζει τον Αθλητικό Σύλλογο Καρδίτσας που το 2017 και για δύο χρόνια είχε μετονομαστεί σε Α.Σ. Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύουμε τα ιδεώδη του αθλητισμού, την ομαδική προσπάθεια, το ήθος και την αγωνιστικότητα και ταυτόχρονα, προβάλλουμε τον υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής του ανθρώπου, που αντλεί δύναμη και ευεξία από όσα απλόχερα μας προσφέρει η φύση, όπως είναι το ελληνικό μέλι. 

AS karditsas
Artboard 1

Στηρίζουμε ενεργά την παγκόσμια πρωτότυπη έρευνα στον τομέα της αλλεργίας στα υμενόπτερα, που διεξάγεται στην Αλλεργιολογική Μονάδα της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Παίδων «Π.& Α.Κυριακού», η οποία υπερέχει σημαντικά σε ευκολία και κόστος σε σχέση με τις ήδη υπάρχουσες θεραπείες. Καθώς η αλλεργία στο κεντρί των μελισσών είναι ιδιαίτερα αυξημένη στα παιδιά των μελισσοκόμων, αφού είναι περισσότερο εκτεθειμένα στα τσιμπήματα, θέλουμε να συμβάλλουμε σε αυτό το πρόγραμμα για να απευαισθητοποιηθούν γρήγορα τα παιδιά αυτά, ώστε να γίνουν οι αυριανοί μελισσοκόμοι και να συνεχίσουν την παράδοση των γονιών τους.

Μέλι Αττική από το 1928 και με αγγλική περιγραφή στη συσκευασία; Και όμως, ήταν το πρώτο επώνυμο ελληνικό μέλι στο εξωτερικό!

Συσκευασια
CrystalTasteAward

Το μέλι Αττική βραβεύθηκε το 2019 με το Crystal Taste award που σημαίνει ότι του απονεμήθηκαν 3 αστέρια για 3 συνεχόμενα χρόνια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας (iTQi)…γιατί η γεύση του μετράει και στους πιο καταξιωμένους σεφ!

Οι 2.000 Έλληνες μελισσοκόμοι, είναι οι δικοί μας άνθρωποι! Πολλοί από αυτούς είναι συνεργάτες δεύτερης και τρίτης γενιάς!

Melissokomos
taste

Η καθημερινή γευστική δοκιμή των μελιών που παραλαμβάνουμε είναι η αγαπημένη μας δουλειά! Το μέλι Αττική συλλέγεται από όλα τα μέρη της Ελλάδος και καθημερινά υπάρχει ειδική ομάδα γευσιγνωστών που τα δοκιμάζει και τελικά τα επιλέγει. Εκεί οφείλεται και η μοναδικά χαρακτηριστική και σταθερή του γεύση 90 χρόνια τώρα!

Μάθετε περισσότερες σχετικές πληροφορίες για την Αττική-Πίττας και τα προϊόντα εδώ