ΜΕΛΙΣΣΕΝΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΒΓΑ

Βαρεθήκατε τα κλασικά πολύχρωμα αβγά; Φέτος έχουμε κάτι διαφορετικό να σας προτείνουμε, για να κάνετε τα αβγά σας να θυμίζουν ριγωτές μελισσούλες! 

1 – Βάψιμο με λάστιχα

Πριν βάψετε τα αυγά, με οποιονδήποτε τρόπο και μπογιά, τυλίξτε γύρω τους μερικά φαρδιά λαστιχάκια σε όποιον σχηματισμό σας αρέσει. Θα τα βρείτε σε βιβλιοπωλεία και είδη χαρτικών. Αν πάλι βρήκατε αυτές τις οδηγίες τώρα και έχετε μόνο τα απλά λαστιχάκια, μπορείτε απλά να τα τυλίξετε ανά σημεία γύρω από αυγό μία ή περισσότερες φορές. Βάλτε τα αυγά σας στην μπογιά και αφαιρέστε. Μόλις στεγνώσουν καλά αφαιρέστε με προσοχή τα λάστιχα και… voila! Τα πιο τέλεια ριγωτά αβγά στο πι και φι!

2 – Βάψιμο με αυτοκόλλητη ταινία 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάθε είδους λεπτή ταινία ή ακόμα και σελοτέιπ! Με τον ίδιο τρόπο όπως με τα λάστιχα, κολλήστε την ταινία όπως θέλετε πάνω στο αυγό. Βάψτε τα και αφαιρέστε τα όταν πρέπει από τη φωτιά. Αφήστε τα να στεγνώσουν και αφαιρέστε την ταινία. Μπορείτε να κάνετε την ίδια διαδικασία για να βάψετε το μη χρωματισμένο κομμάτι, καλύπτοντας το σημείο που έχει ήδη πάρει χρώμα, για να γίνουν ακόμη πιο πολύχρωμα!